lørdag den 16. marts 2013

Stonehenge & Oxford
Igår har vi været på udflugt med vores kontaktperson fra IBD, Michelle. Turen startede kl.9:00 fra Tesco på Ophir Road hvorefter vi endte ved Stonehenge. 


Stonehenge ligger på Salisbury Plains her i England. Stonehenge er en stor dobbeltcirkel af store sten. Indercirklen er bygget af mindre, lokale sten, mens de store ydersten er fragtet til stedet fra et stenbrud flere hundrede kilometer væk. 

Jeg har undersøgt lidt på, hvad disse sten har betydet igennem årtierne og jeg er nået frem til, at man i middelalderen og sandsynligvis også lidt i Oldtiden, troede at stenene havde helbredelige kræfter. Man troede, at hvis man lavede et afskrab af noget af stenene og rørte det op med vand, kunne man helbrede nye og gamle sår.

Efter Stonehenge gik turen til Oxford hvor vi fik 3 timer til at udforske byen. Oxford er en stor by med en masse dejlige shoppings muligheder, lige hvad vi kan lide! 

Alt i alt har turen igår været en susces! Det er skønt lige at få lidt pusterum fra hverdagens faste rammer. Derudover giver sådanne udflugter os muligheder for at blive rystet sammen i klassen. Tak for idag 2.D og Michelle :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar